Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един свещеник си слагал гръмоотвод на къщата си. Един полицай вървял по улицата, видял го и му казал:
    - Попе, защо ти е този гръмоотвод? Нали си божи служител? Точно на теб ли господ ще прати небесен огън?
    - А на тебе защо ти е оръжие? Нали си държавно чедо, от кой се боиш? - отвърнал свещеника.
    Полицаят се ядосъл и му извикал:
    - Попе, гледай да не тръгнеш набързо пред мен.
    Свещеникът му отвърнал:
    - Ще тръгна ама ще се върна, но не помня като съм тръгнал пред някой, той да се е върнал.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• За зодиите и...

Типичен коментар след секс?
      Овен: "Хайде пак!!!"
      Телец: "Ама как огладнях! Подай ми пицата."
      Близнаци: "Къде е дистанционното?"
      Рак: "А кога ще се оженим?"
      Лъв: "Бях страхотен, нали?"
      Дева: "Трябва да изпера чаршафите..."
      Везни: "Ако на теб ти е харесало, значи и на мен ми хареса."
      Скорпион: "Хмм... да те развържа ли?!"
      Стрелец: "Не ми се обаждай... Аз ще ти се обадя!"
      Козирог: "Имаш ли визитка?"
      Водолей: "Искаш ли да пробваме нещо лудо другия път... например да сме голи?"
      Риби: "Ъъъ... Как ти беше името?"
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• На един човечец чревцата се разстроили...влита той на бегом в кенефа,блъска първата врата-заето,блъска втората-заето...рита третата ,тя се отваря , човечеца се обръща и освободил напрежението.....отдъхнал си ,поглежда надолу и......вижда още два крака между неговите!!!боязливо се обръща и вижда някакъв тип лепнат за стената ....труден за рисуване!
        -....извинявай пич...,ама що не каза че си тука..?
        обърсал очи оня и вика:
        -...тооо...оставаше и устата да си бех отворил...
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Двама си говорят:
          - Представи си, днес работих две смени.
          - Защо?!
          - Без да искам съм задрямал, а никой не ме събуди.
          Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

• Team Work!!!

Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• а сега - почистване на монитора!!! http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• Какво по-естествено да видя в Египет, ако не камила. Камилата обаче цялата в бинтове. Аз естествено веднага попитах екскурзовода който беше от Горен Египет:
                - Какво е станало с камилата, защо е в бинтове?
                Екскурзоводът се обърна към бедуина. Джагара-джугара говорят си нещо. После се обърна към мен и каза:
                - Това е най-обикновенна камила. На този човечец е. Просто вчера жена му се учела да я кара.
                --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                sigpic

Comment

• Малко американско момиченце влиза рано в кухнята и вижда полугол мъж да рови в хладилника. Момиченцето:
                  - мистър, вие сте нашия нов babysitter?
                  Мъжа:
                  - Не. Аз съм новия motherfucker.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Банята в Овча Купел през 1910 г
                    Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

• http://vbox7.com/play:8c44e52e
                      --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                      sigpic

Comment

• На един овчар жената взела да бере душа. Какво ли не опитвали - билки, чайове - нищо не помагало. Започнали да се готвят за погребение... А овчарят, объркан, се въртял около леглото на умиращата и се чудел как ще я кара оттук нататък.
                        По едно време, като за пореден път погледнал към гаснещата си жена, си рекъл: "Абе тя булката така и така си отива, ами я да й ударя няколко тека на прощаване". Речено - сторено. Започнал я той, както си знае и - не щеш ли - умиращата трепнала. После върху пожълтялото й лице избила слаба руменина, започнала да диша, отворила очи, усмихнала се и след още няколко тека скокнала пъргаво и отишла в кухнята да премете и да сготви...
                        Овчарят, замислен, излязъл пред къщата, седнал на прага, смачкал си калпака и започнал да рони горчиви сълзи. Приятелите му, които се били насъбрали в очакване на най-лошото, го наобиколили и започнали да го утешават: "Не плачи, к``во да правиш, така й било писано... Ти си все още млад, ще ти намерим друга булка..."
                        "Яз не плачем за това бе!" - сопнал се тогава овчарят. - "Булката я оправихме, ша жувее... Плачем, от ма е яд... Яд ма е как изпущихме миналата година тате!".
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=pIWnum-XNZc

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=pIWnum-XNZc

Comment

• http://forums.hondabg.com/index.php?...pic=14102&st=0
                              Трябва да го видите
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fnt
                                http://forums.hondabg.com/index.php?...pic=14102&st=0
                                Трябва да го видите
                                Спечелих по 50 кинта и от двамата, оставяйки алфата на около 300 м. зад мен до 160 км/ч.

Тоя е луд ..
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                                X